Olyan hazai, jelentős projektek menedzsmentjét fejeztük be és folytatjuk  jelenleg is, amelyek minden bizonnyal elégedettséget jelentenek meglévő ügyfeleink számára és megfelelő referenciának számít leendő ügyfeleink felé. Projektmenedzsmentre specializálódott csapatunk felkészült és szívesen vesz részt olyan feladatokban, amelyekkel bizonyítjuk rátermettségünket:
 
- Optikai hálózatok projektmenedzsmentjében
 
- Aktív, zárt láncú hálózatok projektmenedzsmentjében
 
- Kombinált (optikai és rádiófrekvenciás) hálózatok projektmenedzsmentjében.

RF hálózatok tervezés-támogatása

A RadPlan tervezéstámogató rendszerrel megvalósítható, hogy a távközlési szolgáltatásokon belül, ne csak egy szűkebb szolgáltatás listát kínáljunk ügyfeleink számára, hanem komplex megoldásokat is.

tovább olvasom

Távközlési monitoring rendszerek

A rohamosan fejlődő szélessávú világban nem elhanyagolható a tény, hogy rengeteg ismert vagy ismeretlen tényező fenyegeti a mindennapi üzemeltetést. Ha ezekre a veszélyekre felkészülünk a megelőzés vagy elhárítás kisebb nyomást jelent az üzemeltető számára, mint ezek megléte nélkül.

tovább olvasom

Távközlési Projektmenedzsment

Olyan hazai, jelentős projektek menedzsmentjét fejeztük be és folytatjuk is jelenleg, amelyek minden bizonnyal elégedettséget jelentenek meglévő ügyfeleink számára és megfelelő referenciának számít leendő ügyfeleink felé. Projektmenedzsmentre specializálódott csapatunk felkészült és szívesen vesz részt olyan feladatokban, amelyekkel bizonyítjuk rátermettségünket.- Optikai hálózatok projektmenedzsmentjében- Aktív, zárt láncú hálózatok projektmenedzsmentjében- Kombinált (optikai és rádiófrekvenciás) hálózatok projektmenedzsmentjében.

tovább olvasom