Az optikai hálózatok üzemeltetését számos ismert vagy ismeretlen tényező fenyegetheti.

Ha ezekre a veszélyekre felkészülünk a megelőzés vagy elhárítás kisebb nyomást jelent az üzemeltető számára, mint ezek megléte nélkül. Célja, hogy mindig a dokumentációra alapozott viszonyokat vesszük alapul és ha ez megfelelő akkor egy aktív felügyeleti rendszer nagyon pontos adatokat tud szolgáltatni a feltételezett hiba helyéről.

A CabMap, partnerei segítségével lehetőséget biztosít a szálmonitoring rendszerek által feldolgozott adatok kiértékelésére és megjelenítésére.

Alapvetően két fontos alkalmazási területre kínáljuk a monitorozó megoldásainkat:

Optikai szálmonitorozó rendszerek:

A monitoring rendszerek alkalmazása:

  • Kábel és szálszakadások helymeghatározása
  • Kábelöregedés és környezeti változók figyelemmel kísérése
  • Adatlopás elkerülése
  • Egyéb hasznos, biztonságtechnikai funkciók

 

RF hálózatok tervezés-támogatása

A RadPlan tervezéstámogató rendszerrel megvalósítható, hogy a távközlési szolgáltatásokon belül, ne csak egy szűkebb szolgáltatás listát kínáljunk ügyfeleink számára, hanem komplex megoldásokat is.

tovább olvasom

Távközlési monitoring rendszerek

A rohamosan fejlődő szélessávú világban nem elhanyagolható a tény, hogy rengeteg ismert vagy ismeretlen tényező fenyegeti a mindennapi üzemeltetést. Ha ezekre a veszélyekre felkészülünk a megelőzés vagy elhárítás kisebb nyomást jelent az üzemeltető számára, mint ezek megléte nélkül.

tovább olvasom

Távközlési Projektmenedzsment

Olyan hazai, jelentős projektek menedzsmentjét fejeztük be és folytatjuk is jelenleg, amelyek minden bizonnyal elégedettséget jelentenek meglévő ügyfeleink számára és megfelelő referenciának számít leendő ügyfeleink felé. Projektmenedzsmentre specializálódott csapatunk felkészült és szívesen vesz részt olyan feladatokban, amelyekkel bizonyítjuk rátermettségünket.- Optikai hálózatok projektmenedzsmentjében- Aktív, zárt láncú hálózatok projektmenedzsmentjében- Kombinált (optikai és rádiófrekvenciás) hálózatok projektmenedzsmentjében.

tovább olvasom