Aktív szálfelügyeleti-rendszer

Az SQS Monitoring Link System (MLS) rendszere aktív szálfelügyeleti rendszert biztosít, mely nyomon követi és érzékeli a teljesítményváltozásokat, mely során azonnali hibajelzést küld. Előnyei közzé sorolható, hogy a hibajelzések különböző módon történnek (SMS, E-mail), egy WEB-alapú szoftver segítségével meghatározható a hiba helye, és a részletes adatoknak köszönhetően ügyeleti rendszerszerű- működést biztosít.

Az aktív szálfelügyelet kiterjed:

  • Optikai szakasz hibákra
  • Berendezések meghibásodására
  • Különböző optikai kábeleket veszélyeztető tényezőkre
  • Előrejelzi a lehetséges meghibásodásokat
  • Meghatározza a hiba helyét célszoftver segítségével

Az MLS rendszer moduláris felépítésű, amely különböző típusú egységek (rádió adó-vevők, optikai csatlakozók, WDM modulok) számára biztosítja a zavartalan működést.

 

Mentum

Az Infovista termékei közül a Mentum Planet és Mentum Ellipse programokkal alakítottunk ki olyan interfészt mely által a két szoftver és saját Radplan megoldásunk kétirányú kommunikációja valósult meg.

tovább olvasom

Szálmonitorozás

Az EXFO megoldásai szálmonitorozást tesznek lehetővé, melynek segítségével nem csak a kritikus hibák detektálhatóak gyorsan, hanem az esetleges szálöregedés, lassú kábelállapot változás is felismerhető és lokalizálható. A Fiber Guardian megoldással pedig Stand Alone módszerrel és nagyobb beruházás nélkül lehet monitorozni.

tovább olvasom

Hálózatmonitorozás

AZ SQS MLS rendszere egy olyan hálózatmonitorozási megoldást kínál, amely által az üzemelő szálak és üzemelő hullámhosszak zavartalanul működtethetőek és a kihasználtságuk nem csökken. Az MLS rendszer OTDR modul nélkül is használható mely által biztonságtechnikai területen is felhasználható.

tovább olvasom

IBM Maximo

Az eszközgazdálkodás a GIS térképészeti integráció használatával a legmagasabb szintre emelhető, ilyenkor az eszközök helyzete, mozgásaik, a rajtuk végzett munkák, a hibabejelentések is követhetővé válnak a térképen

tovább olvasom