Termékcsalád

A rádiófrekvenciás és mikrohullámú hálózatok tervezése során a tervezők munkáját nem csak a tervező programok és az azokba feltöltött alapinformációk segítik, habár - ezek is fontosak – hanem egy olyan megoldás is amellyel a tervezést megelőző és a kivitelezést végigkísérő folyamatot is követhetünk és szükség esetén be is avatkozhatunk (RadPlan). Az InfoVista termékei lehetővé teszik a költséghatékony hálózathangolást az optimális teljesítményelérés céljából az adatközpontoktól a hozzáférési hálózatokig, az összes szolgáltatáson, a mobil és vezetékes hálózatok összes technológiai megoldásán keresztül.

A RadPlan képes interfészelni más szoftverekkel is, de látóterünkbe az InfoVista termékei éppen a fenti tulajdonságok miatt kerültek. Az InfoVista megoldásai segítenek vezetékes, mobil- és szélessávú kommunikáció és az IT szolgáltatóknak fejleszteni a különböző szolgáltatásaikat. Az InfoVista termékei megteremtik az egyensúlyt a gazdag-információtartalmú hálózatok és a költséghatékony üzemeltetés között, úgy hogy közben az ügyfél megelégedése nem csökken, a szolgáltatás minősége nem sérül és hatékonyan lehet menedzselni a hálózati teljesítményt, és a jövőbeli beruházásokat tervezni.

Bátran ajánljuk:

A Mentum Planet egy megbízható, termékgyőztes RF hálózat-tervező és optimalizáló szoftver amelyet a legnagyobb mobilszolgáltatók, eszközbeszállítók is használnak RF tervezésre, mobilhálózat optimalizálásra és mobilhálózat teljesítmény menedzsmentre. A Mentum Planet támogatja a főbb hálózatnélküli hozzáférési szabványokat beleértve a következőket: GSM, GPRS, EDGE, WCDMA, HSPA, LTE, Wi-Fi, CDMA 2000, TETRA, stb.

A Mentum Ellipse támogatja a mobil gerinchálózat és más átviteli hálózatok teljes életciklusát. A Mentum Ellipse-el a mikrohullámú-tervezők és átviteli mérnökök tudják fejleszteni az átviteli hálózatot és növelni ezek hatékonyságát.

 

Mentum

Az Infovista termékei közül a Mentum Planet és Mentum Ellipse programokkal alakítottunk ki olyan interfészt mely által a két szoftver és saját Radplan megoldásunk kétirányú kommunikációja valósult meg.

tovább olvasom

Szálmonitorozás

Az EXFO megoldásai szálmonitorozást tesznek lehetővé, melynek segítségével nem csak a kritikus hibák detektálhatóak gyorsan, hanem az esetleges szálöregedés, lassú kábelállapot változás is felismerhető és lokalizálható. A Fiber Guardian megoldással pedig Stand Alone módszerrel és nagyobb beruházás nélkül lehet monitorozni.

tovább olvasom

Hálózatmonitorozás

AZ SQS MLS rendszere egy olyan hálózatmonitorozási megoldást kínál, amely által az üzemelő szálak és üzemelő hullámhosszak zavartalanul működtethetőek és a kihasználtságuk nem csökken. Az MLS rendszer OTDR modul nélkül is használható mely által biztonságtechnikai területen is felhasználható.

tovább olvasom

IBM Maximo

Az eszközgazdálkodás a GIS térképészeti integráció használatával a legmagasabb szintre emelhető, ilyenkor az eszközök helyzete, mozgásaik, a rajtuk végzett munkák, a hibabejelentések is követhetővé válnak a térképen

tovább olvasom