Eszköz és karbantartás management

A CabMap szoftver és az IBM Maximo rendszer együttes működésük révén alkalmassá válnak egy vállalat tevékenységeinek komplex kezelésére, mely által egy egységes adatbázisba feltöltött és tárolt adatokat és feladatokat átláthatóbban tudják kezelni és követni, így cége működése gördülékenyebbé, hatékonyabbá válik.
Az IBM Maximo és a CabMap együttes alkalmazása egy hálózattal rendelkeztő cég esetén:
  • Az elhelyezett eszközökről átfogó és könnyen visszakereshető ábrázolás
  • A döntéshozatalok kézzel fogható adatokon alapulnak
  • Az eszközök többféle logikai elhelyezkedési/beépítési hely hierarchiába rendezhetőek
  • Az eszközgazdálkodás a GIS térképészeti integráció használatával a legmagasabb szintre emelhető, ilyenkor az eszközök helyzete, mozgásaik, a rajtuk végzett munkák, a hibabejelentések is követhetővé válnak a térképen

Az IBM rendszerekről bővebben itt olvashat

Mentum

Az Infovista termékei közül a Mentum Planet és Mentum Ellipse programokkal alakítottunk ki olyan interfészt mely által a két szoftver és saját Radplan megoldásunk kétirányú kommunikációja valósult meg.

tovább olvasom

Szálmonitorozás

Az EXFO megoldásai szálmonitorozást tesznek lehetővé, melynek segítségével nem csak a kritikus hibák detektálhatóak gyorsan, hanem az esetleges szálöregedés, lassú kábelállapot változás is felismerhető és lokalizálható. A Fiber Guardian megoldással pedig Stand Alone módszerrel és nagyobb beruházás nélkül lehet monitorozni.

tovább olvasom

Hálózatmonitorozás

AZ SQS MLS rendszere egy olyan hálózatmonitorozási megoldást kínál, amely által az üzemelő szálak és üzemelő hullámhosszak zavartalanul működtethetőek és a kihasználtságuk nem csökken. Az MLS rendszer OTDR modul nélkül is használható mely által biztonságtechnikai területen is felhasználható.

tovább olvasom

IBM Maximo

Az eszközgazdálkodás a GIS térképészeti integráció használatával a legmagasabb szintre emelhető, ilyenkor az eszközök helyzete, mozgásaik, a rajtuk végzett munkák, a hibabejelentések is követhetővé válnak a térképen

tovább olvasom