Szálmonitorozó rendszer

A fényvezető távközlés elterjedésével szinte arányosan megnövekedett az igény, az indirekt kábel- és szálhibák helyének gyors lokalizálására, mely nagyban lecsökkenti a szolgáltatás kiesésének idejét. A közismert EXFO bővítette a Fiber Guardian termékcsaládját FG-750 Node iOLM mérőegységgel, mely által olyan OTDR távoli mérőfejet terveztek, amely megoldást nyújt az optikai hálózatokon a gyors hibakeresésre és monitorozásra.

Ez a legújabb innováció lehetővé teszi a pont-multipont szálak mérését, vagy az előre irányú tesztelések futtatását a központból minden passzív optikai hálózaton, amely egy automatizált, működés orientált megoldást nyújt a piaci szereplőknek, hogy az FTTH topológiát is megfelelő módon vizsgálhassák.

Az EXFO ezzel a megoldással további lehetőségeket nyújt minden optikai hálózattal rendelkező szolgáltatónak, hogy magas minőségű és akár önállóan működő, költséghatékony szálmonitorozási feladatokat tudjon ellátni.

Az EXFO kizárólagos magyarországi forgalmazója az EQUICOM Méréstechnika Kft., mellyel cégünk partnerkapcsolatban áll. 

A szálmonitorozásról bővebben itt olvashat.

 

Mentum

Az Infovista termékei közül a Mentum Planet és Mentum Ellipse programokkal alakítottunk ki olyan interfészt mely által a két szoftver és saját Radplan megoldásunk kétirányú kommunikációja valósult meg.

tovább olvasom

Szálmonitorozás

Az EXFO megoldásai szálmonitorozást tesznek lehetővé, melynek segítségével nem csak a kritikus hibák detektálhatóak gyorsan, hanem az esetleges szálöregedés, lassú kábelállapot változás is felismerhető és lokalizálható. A Fiber Guardian megoldással pedig Stand Alone módszerrel és nagyobb beruházás nélkül lehet monitorozni.

tovább olvasom

Hálózatmonitorozás

AZ SQS MLS rendszere egy olyan hálózatmonitorozási megoldást kínál, amely által az üzemelő szálak és üzemelő hullámhosszak zavartalanul működtethetőek és a kihasználtságuk nem csökken. Az MLS rendszer OTDR modul nélkül is használható mely által biztonságtechnikai területen is felhasználható.

tovább olvasom

IBM Maximo

Az eszközgazdálkodás a GIS térképészeti integráció használatával a legmagasabb szintre emelhető, ilyenkor az eszközök helyzete, mozgásaik, a rajtuk végzett munkák, a hibabejelentések is követhetővé válnak a térképen

tovább olvasom