Rádiófrekvenciás hálózat tervező szoftver

Mentum Planet is a reliable, award-winning RF network planning and optimization software used by the majority of mobile operators and equipment vendors for RF planningmobile network optimization and mobile network performance management. Mentum Planet supports all major wireless access standards, including GSM, GPRS, EDGE, WCDMA, HSPA, HSPA+, LTE (TDD and FDD), Wi-Fi, WiMAX, cdma2000, EVDO, iDEN, TDMA, FDMA, TETRA and P25. It addresses every stage of the mobile network lifecycle, from strategic RF planning to mobile network design and management, to re-planning and multi-

RF hálózat tervezés & optimalizálás

A Mentum Planet egy díjnyertes, innovatív, mobilhálózat tervező szoftver, melyet mobilszolgáltatóknak, gyártóknak, és forgalmazóknak fejlesztettek ki, ezzel lehetőséget biztosítva számukra, hogy javítsák rádiófrekvenciás hálózat tervezés minőségét, ami gyorsabb és hatékonyabb működést eredményez.

tovább olvasom

Mentum Ellipse

A Mentum Ellipse támogatja a mobil gerinchálózat és más átviteli hálózatok teljes életciklusát. A Mentum Ellipse-el a mikrohullámú-tervezők és átviteli mérnökök tudják fejleszteni az átviteli hálózatot és növelni ezek hálózati hatékonyságát.

tovább olvasom

Antivírus

Az ESET rpol. s.r.o. a biztonságtechnikai megoldások fejlesztője. Az ESET díjnyertes antivírus szoftverei a NOD 32 és a Smart Security, melyek gyors és hatékony védelmet biztosítanak az interneten terjedő károkozók ellen. Ezek a szoftverek proaktív módon képesek megvédeni a számítógépeket és a mobileszközöket a vírusok, férgek, trójaiak, a kéretlen reklámprogramok, rootkitek, a kémprogramok és az adathalász oldalak ellen, anélkül, hogy az eszközöket lelassítaná.

tovább olvasom