Vírusvédelem

Az ESET termékek kizárólagos hazai disztribútora, a Sicontact Kft., amely országos viszonteladói hálózattal rendelkezik, a Partnereik köréhez a CabMap Kft. is csatlakozott, így ügyfeleink számítógépeit és okos eszközeit megfelelő vírusvédelemmel láthatjuk el.

A számítógépen tárolt adataink védelme elengedhetetlen. Az interneten a legkülönbözőbb fajtájú kártevő programok léteznek, melynek célja a számítógép megbénításán kívül az adathalászat is, mely során adatok, jelszavak és hozzáférések kerülnek ki. A személyes adatainkkal könnyen vissza lehet élni, de komoly károkat tudnak okozni egyes vírusok a számítógépekben is.

Az ESET vírusvédő szoftverei teljes körű védelmet nyújt az otthoni felhasználókon túl, a vállalati felhasználók számára is. Víruskereső megoldásai széles skálán mozog, melyek igazodnak a felhasználók igényeihez, ezzel biztosítva a felhasználóknak a könnyebb használatot, és az eszközök maximális védelmét. 

 

 

RF hálózat tervezés & optimalizálás

A Mentum Planet egy díjnyertes, innovatív, mobilhálózat tervező szoftver, melyet mobilszolgáltatóknak, gyártóknak, és forgalmazóknak fejlesztettek ki, ezzel lehetőséget biztosítva számukra, hogy javítsák rádiófrekvenciás hálózat tervezés minőségét, ami gyorsabb és hatékonyabb működést eredményez.

tovább olvasom

Mentum Ellipse

A Mentum Ellipse támogatja a mobil gerinchálózat és más átviteli hálózatok teljes életciklusát. A Mentum Ellipse-el a mikrohullámú-tervezők és átviteli mérnökök tudják fejleszteni az átviteli hálózatot és növelni ezek hálózati hatékonyságát.

tovább olvasom

Antivírus

Az ESET rpol. s.r.o. a biztonságtechnikai megoldások fejlesztője. Az ESET díjnyertes antivírus szoftverei a NOD 32 és a Smart Security, melyek gyors és hatékony védelmet biztosítanak az interneten terjedő károkozók ellen. Ezek a szoftverek proaktív módon képesek megvédeni a számítógépeket és a mobileszközöket a vírusok, férgek, trójaiak, a kéretlen reklámprogramok, rootkitek, a kémprogramok és az adathalász oldalak ellen, anélkül, hogy az eszközöket lelassítaná.

tovább olvasom