Mikrohullámú hálózat tervező program

Mentum Ellipse offers state-of-the-art microwave link planning and frequency planning technology with support for both point-to-point and point-to-multipoint microwave networks. With the software’s innovative transport planning features, transmission engineers can plan and optimize network topology, traffic routing and link utilization. By integrating live network performance management data and traffic loads into the planning process,  transmission engineers can optimize the capacity of the backhaul network to match actual and expected traffic loads and avoid bottlenecks, while meeting availability targets.

RF hálózat tervezés & optimalizálás

A Mentum Planet egy díjnyertes, innovatív, mobilhálózat tervező szoftver, melyet mobilszolgáltatóknak, gyártóknak, és forgalmazóknak fejlesztettek ki, ezzel lehetőséget biztosítva számukra, hogy javítsák rádiófrekvenciás hálózat tervezés minőségét, ami gyorsabb és hatékonyabb működést eredményez.

tovább olvasom

Mentum Ellipse

A Mentum Ellipse támogatja a mobil gerinchálózat és más átviteli hálózatok teljes életciklusát. A Mentum Ellipse-el a mikrohullámú-tervezők és átviteli mérnökök tudják fejleszteni az átviteli hálózatot és növelni ezek hálózati hatékonyságát.

tovább olvasom

Antivírus

Az ESET rpol. s.r.o. a biztonságtechnikai megoldások fejlesztője. Az ESET díjnyertes antivírus szoftverei a NOD 32 és a Smart Security, melyek gyors és hatékony védelmet biztosítanak az interneten terjedő károkozók ellen. Ezek a szoftverek proaktív módon képesek megvédeni a számítógépeket és a mobileszközöket a vírusok, férgek, trójaiak, a kéretlen reklámprogramok, rootkitek, a kémprogramok és az adathalász oldalak ellen, anélkül, hogy az eszközöket lelassítaná.

tovább olvasom