RadPlan, mint rádiófrekvenciás tervezéstámogató szoftver

A távközlési hálózatok teljesebb dokumentálása érdekében létrehoztuk a RadPlan rendszert, amely az optikai hálózatok elektronikus dokumentálásán kívül alkalmas még a rádiófrekvenciás hálózatok adatainak tárolására. A RadPlan rendszer képes egy tetszőleges rádiófrekvenciás tervező rendszer (pl. a Mentum Planet, vagy a Mentum Ellipse) adatainak leképezésére és az abban tárolt rádiófrekvenciás vagy mikrohullámú állomásokhoz további, az eredeti rendszerben nem tárolt adatokat hozzárendelni. A statikus adatokon túlmenően a rendszer képes eseményeket és nyomtatványokat is hozzárendelni a leképezett hálózati elemekhez, így biztosítva a tárolt hálózat teljes életciklusának (tervezés, megvalósítás, üzemeltetés) támogatását.

Részletesebb leírást itt olvashat

 

Cabmap

A saját fejlesztésű GIS rendszerünk elsősorban hálózatdokumentálási célokat szolgál és alkalmas a legtöbb nyomvonalas hálózat rögzítésére, kapcsolati rendszerük kialakítására. Nemcsak hatékony és rugalmas hozzáférést biztosít a hálózaton dokumentált paraméterekhez, hanem lehetőséget nyújt koordinátahelyes vizuális megjelenítésre is.

tovább olvasom

Radplan

A távközlési hálózatok teljesebb dokumentálása érdekében létrehoztuk a RadPlan rendszert, amely az optikai hálózatok elektronikus dokumentálásán kívül alkalmas még a rádiófrekvenciás hálózatok adatainak tárolására is.

tovább olvasom