A távközlési piacon mára már a szélesebb funkcionalitással rendelkező szoftverek és azokat forgalmazó cégek képesek versenyképesek maradni. A nyilvántartó vagy dokumentáló szoftverek a távközlés szűkebb szegmensét alkotják ugyanakkor szerves részként működnek együtt a távközlési hálózatok valós állapotát tükröző dokumentációival. Emiatt olyan szoftverekre van szükség, amely a hálózatokat minél választékosabb funkcionalitással látják el specifikusságuk szerint.

A CabMap Kft. 2010-ben azt a célt tűzte ki magának, hogy az előzőleg más alapokon működő szoftverét (CabMap v1-et) a továbbiakban minél szélesebb felhasználói körrel osztja meg és kifejleszti a webalapokon működő CabMap v2-es verziót. Partnereink között található az egyik legnagyobb hazai áramszolgáltató távközlési osztálya, amely jelenleg is legintenzívebb csoportját alkotja felhasználóinknak. Jelenleg a távközlési terület száloptikai részéhez fejlesztünk szoftvert, amely alkalmas a hálózat geodéziai és azok logikai kapcsolatainak a nyilvántartására hatékony licenckezeléssel.

Jó kapcsolatot ápolunk hazai és nemzetközi cégekkel, akik különböző megoldásokat (hardveres, szoftveres) szállítanak és együttműködések keretében biztosítják velünk együtt piaci szerepünket. Szakembereink és partnereink olyan kvalitással rendelkeznek, amellyel szakszerű háttértámogatást tudnak nyújtani a száloptikai hálózatokon túl más távközlési területek hálózataihoz is. Ezért olyan projektekben is részt kívánunk venni, amelyek szervesen vagy részben, de kapcsolódnak a száloptikai távközlési területhez ugyanakkor más kihívásokat is nyújtanak azzal, hogy más aspektusból kell tervezést vagy dokumentálást végrehajtani saját fejlesztésű vagy mások által fejlesztett szoftverek révén. Ezért most már munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy ne csak a száloptikai hozzáértésünket bizonyítsuk, hanem egyéb, műszaki alkalmasságunkat és hozzáértésünket is.

A jövőben is részt kívánunk venni szoftveres és hardveres megoldásokat biztosítva a távközléssel, informatikával és biztonságtechnikával kapcsolatos projektekben, hogy tanúsítsuk megszerzett tudásunkat, és így innovatív módon értéket tudjunk teremteni ezen a területen.

 

Tanúsítványok

A CabMap Kft. legfontosabb alapelve a minőség és a megbízhatóság, amely meghatározza Társaság teljes működését. Elköteleztük magunkat arra, hogy ügyfeleink igényeinek és elvárásainak, valamint a környezetvédelmi elvárásoknak és előírásoknak minden tekintetben megfeleljünk, beleértve a jogi követelményeket is.

tovább olvasom

Cégismertető

A CabMap Kft. 2010-ben azt a célt tűzte ki magának, hogy az előzőleg más alapokon működő szoftverét (CabMap v1-et) a továbbiakban minél szélesebb felhasználói körrel osztja meg és kifejleszti a webalapokon működő CabMap v2-es verziót.

tovább olvasom

Vállalati politika

A CabMap Kft. legfontosabb alapelve a minőség és a megbízhatóság, amely meghatározza a Társaság teljes működését. Elköteleztük magunkat arra, hogy ügyfeleink igényeinek és elvárásainak, valamint a környezetvédelmi elvárásoknak és előírásoknak minden tekintetben megfeleljünk, beleértve a jogi követelményeket is.

tovább olvasom

Ügyfélkapu

CabMap ügyfélrendszer

tovább olvasom