Szoftverértékesítés

 

2012-ben vezettünk be azt a szolgáltatásunkat amellyel – szakítva a hagyományainkkal – már nem csak az általunk fejlesztett szoftvert kínáltuk értékesítésre, hanem partneri kapcsolatot kialakítva, 3. féltől származó szoftvereket is. Természetesen ezek a szoftverek jellegeinkben nem különböznek az általunk is képviselt területtől. Ezen szoftverek nyitottságát és továbbfejleszthetőségét, továbbá interfészekkel összekapcsolt lehetőségét kihasználva,  értékesítjük ezeket a szoftvereket.

Ilyen például a  francia Mentum cég Planet és Ellipse rendszereinek hazai bevezetése:

- A tervező rendszerekhez szükséges térinformatikai adatbázisok beszerzése

- A tervező rendszerek teljes integrációja és telepítése, támogatási funkcióinak ellátása

 

Szoftverértékesítés

2012-ben vezettünk be azt a szolgáltatásunkat amellyel – szakítva a hagyományainkkal – már nem csak az általunk fejlesztett szoftvert kínáltuk értékesítésre, hanem partneri kapcsolatot kialakítva, 3. féltől származó szoftvereket is.

tovább olvasom

Hardverértékesítés

A tevékenységeink mellett szerepet kapott a hardverértékesítés is, mely során ügyfeleink igényeihez mérten ajánlunk hardvereszközöket, elvégezzük a telepítéseket, és karbantartást is vállalunk.

tovább olvasom

IT üzemeltetés

A cég profilja előirányozza azt, hogy az informatikában is naprakészek legyünk és ezen információ birtokában fel is használjuk azt.

tovább olvasom