IT üzemeltetés

 

A cég profilja előirányozza azt, hogy az informatikában is naprakészek legyünk és ezen információ birtokában fel is használjuk azt. Igyekeztünk az elmúlt időszakban számítógépes hálózatunkat bővíteni és olyan kiszolgálási környezetet kialakítani, amely fel van arra készítve, hogy további eszközök befogadásával kis- és közepes cégek meglévő vagy kiépítés előtt álló hálózatát üzemeltesse.Ehhez cégünk biztosítaná a hardveres és szoftveres környezetet továbbá pedig a szakember-támogatást, megfelelő igényfelmérés után. Ezzel olyan komplex szolgáltatást szeretnénk leendő ügyfeleinknek biztosítani, amellyel az ilyen irányú fenntartási és üzemeltetési nehézségeket átvállaljuk. Természetesen arányos ellentételezés fejében. A CabMap Kft. az előbb említett szolgáltatások mellett informatikai eszközök bérbeadásával- és üzemeltetésével, továbbá informatikai háttérszolgáltatásokkal is szeretné bővíteni tevékenységeit.

 

 

Szoftverértékesítés

2012-ben vezettünk be azt a szolgáltatásunkat amellyel – szakítva a hagyományainkkal – már nem csak az általunk fejlesztett szoftvert kínáltuk értékesítésre, hanem partneri kapcsolatot kialakítva, 3. féltől származó szoftvereket is.

tovább olvasom

Hardverértékesítés

A tevékenységeink mellett szerepet kapott a hardverértékesítés is, mely során ügyfeleink igényeihez mérten ajánlunk hardvereszközöket, elvégezzük a telepítéseket, és karbantartást is vállalunk.

tovább olvasom

IT üzemeltetés

A cég profilja előirányozza azt, hogy az informatikában is naprakészek legyünk és ezen információ birtokában fel is használjuk azt.

tovább olvasom